30/05/2024
obuka
oprema
50529076-626382131113276-5034691854147256320-n
default
default
previous arrow
next arrow

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23 sata na magistralnom putu Pljevlja – Đurđevića Tara, kod TE Pljevlja, u putničkom vozilu marke „pasat“ pljevaljskih registarskih tablica poginula su dvojica mladića, dok su dvojica mladića teško povrijeđena.

U saobraćajnom udesu je učestvovalo teretno motorno vozilo Rudnika uglja Pljevlja i putničko motorno vozilo. Usled jakog kontakta putničkog motornog vozila sa teretnim vozilom, od siline udara na srednjoj osovini teretnog vozila su otpali točkovi.

Saobraćajni udes se desio na mjestu gdje vozila Rudnika uglja natovarena ugljem sa sporednog puta prelaze preko magistralnog puta na dio puta koji pripada termoelektrani. Na licu mjesta su više sati bili pripadnici Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja i Centra bezbjednosti Pljevlja, a saobraćajnica je do 3: 50 časova bila zatvorena za saobraćaj zbog vršenja uviđaja.

Gradom su sinoć u više navrata prolazila ambulantna vozila sa rotacijom i uključenim sirenama. U opštu bolnicu Pljevlja su neposredno posle saobraćajnog udesa dopremljena četiri lica iz putničkog vozila.

Nažalost u ovom tragičnom događaju dva lica inicijala Č.O i Č.I su izgubila život, dok su dva lica inicijala K.M i B.B teško povrijeđena.

Uzrok ovog teškog saobraćajnog udesa sa smrtnim posledicama utvrdiće istraga.

Izvor: PV Informer

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *