01/03/2024
obuka
oprema
50529076-626382131113276-5034691854147256320-n
default
default
previous arrow
next arrow

Crnogorski vatrogasci odmaraju u Hotelu „Sato“ Conference & SpA u Sutomoru a u okviru akcije Crnogorske komercijalne banke „Ljetovanje za hrabre vatrogasce“.

Za vatrogasce je tokom vikenda organizovana večera kojoj su prisustvovali i predstavnici banke, Prijestonice Cetinje i Službe zaštite Glavnog grada Podgorice.

„Divim se herojskom poduhvatu crnogorskih vatrogasaca u odbrani imovine i života građana i ljepote Crne Gore. Inicijativa banke je posebno značajna zbog činjenice da je osim CKB-a kao institucije, i veliki dio njenih zaposlenih lično podržao akciju obezbijedivši ljetovanja za hrabre vatrogasce“, istakao je Glavni izvršni direktor CKB-a, Pal Kovač.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović koji je još jednom pružio veliku podršku i zahvalnost njihovom radu i nadljudskim naporima tokom perioda katastrofalnih požara koji su zahvatili teritoriju Crne Gore.

Punu podršku i divljenje hrabrim vatrogascima dao je i gradonačelnik Glavnog grada Podgorice Slavoljub Stijepović..

Andrija Čađenović, Komandir Službe zaštite naglasio je da posvećenost vatrogasaca poslu i radnim zadacima, danonoćna odbrana teritorije i imovine Crne Gore u godini u kojoj smo nažalost imali rekordan broj požara, na velikom broju teško dostupnih lokaliteta, samo pokazuje i potvrđuje da ovi ljudi i njihovo djelo zaista zaslužuju više pažnje.

Prethodnih dana u Sutomoru su boravili vatrogasci – spasioci iz Slzžbi zaštite i spašavanja opština Pljevlja, Plav, Berane, Cetijnje i Podgorica.

Izvor: PV Informer