30/05/2024
obuka
oprema
50529076-626382131113276-5034691854147256320-n
default
default
previous arrow
next arrow

O portalu

Dobro došli na zvanični internet portal Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja

ŠTA MOŽETE NAĆI NA NAŠEM INTERNET PORTALU?

U našim međusobnim razgovorima, u razgovorima sa našim prijateljima i poznanicima došli smo do spoznaje da su ova služba i njeni pripadnici vrlo malo zastupljeni u javnosti osim kada se čuju vatrogasne sirene. Mnogo ljudi čak ne znaju kako i za kakvu vrstu pomoći nam se mogu obratiti. Naše intervencije se sastoje od jednostavnih pa čak i pomalo smiješnih do vrlo odgovornih i nadasve zahtjevnih intervencija, što fizičkih, psihičkih pa čak i emocionalnih.

Cilj ovakvog predstavljanja naše službe na internet stranicama je upoznati Vas sa radom i svakodnevnim aktivnostima vatrogasaca, te Vam pružiti korisne savjete koji Vas mogu spasiti, prevashodno od požara.

Pružićemo Vam mogućnost da se upoznate s našim načinom rada. Isto tako ćemo Vas upoznati sa svim ostalim aktivnostima operativnog i preventivnog karaktera koje su vezane za našu službu kao i mogućnostima i načinima na koje bi vi mogli doprinijeti smanjenju mnogobrojnih rizika u svakodnevnom životu a koje se tiču naše djelatnosti.

Na uvid ćemo Vam ponuditi internu evidenciju sa klasifikacijom i vrstama intervencija iz prošlosti pa do današnjih dana.

Takođe, bićete u mogućnosti da pogledate mnogobrojne fotografije koje se odnose na intervencije i vježbe pripadnika službe kao i dosta video zapisa sa istih aktivnosti. Ponudićemo Vam na uvid kolekciju od gotovo četiri stotine novinskih članaka praćenih sa fotografijama.

Upoznaćemo Vas sa našim voznim parkom kao i opremom koju posjedujemo i koju koristimo u svakodnevnim aktivnostima.

Svakako, za najmlađe posjetioce našeg sajta pripremili smo sadržaje zabavnog i edukativnog karaktera.

I još mnogo toga ali to ostavljamo Vama I vašoj znatiželji I interesovanju…